Niet bekend Details Over waterflessen met logo

Geen gevectoriseerd logo? Nauwelijks nood, Maxilia regelt het wegens je! Dit logo kan in ieder willekeurig bestandsformaat geraken aangeleverd. Onze ontwerpstudio tekent het dan bekwaam over. En het kost niks! Vanwege een genoeg bezigheden zal de leverdatum van de bestelling een dag later zijn.

De Dopper is een initiatief ter promotie betreffende kraanwater en dit terugdringen over een berg plastic afval. Hiervoor heeft de Dopper het perfecte flesje vanwege kraanwater op een markt gebracht; en blijvend, makkelijk en goed.

Een Dopper mag op 65 graden in de vaatwasser en dit tast de bedrukking tevens ook niet met! Ons gebruiksobject als goodie werd echt onthalen op het event en de partners waren daar heel tevreden mee.

Na bestelling ontvangt u dan ook aangaande ons ons orderbevestiging. Deze orderbevestiging kunt u dan ook retour sturen na ondertekening. 

Bij Maxilia hebben wij een eigen ontwerpstudio, snelle jongens welke wensen het jouw logo zo goed mogelijk op dit middel komt.

Dopper Original Deze leuke bidon werden netjes bedrukt en afgeleverd. Dit duurde iets meer dan ik gehoopt had, doch ze konden me goed zeggen waarom dit langer duurde en indien het bezorgd zou geraken.

Heb je specifieke wensen of wil je gewoonweg meer informatie? Neem dan aanraking betreffende het op door te bellen tot 0318-743600. Komt dit meteen niet uit? Zet jouw vragen op de email: gerard@maxilia.nl. Ofwel laat jouw inspireren en vraag een digitaal drukvoorbeeld aan. Voor niets en volkomen zonder verplichtingen.

5. Bewustwording creeren over een impact met plastic afval en mensen inspireren teneinde zelf een vernieuwing in gang te zetten.

Een prijsopgave vragen is gratis en vrijblijvend en mag vlug en eenvoudig online. In één werkdag ingaan we op je aanvraag!

Teneinde simplycolors.nl juist te laten functioneren maken we gebruik aangaande cookies. Bekijk ons cookiebeleid sluiten

Een Mizu waterflessen worden in heel wat kleurcombinaties en uitvoeringen aangeboden. Er kan zijn iedere keer wel ons kleur bij die je bevalt of heel echt bij jouw huisstijl past.

Originele beugelfles graveren? Maak een persoonlijke waterfles betreffende beugel en laat hem graveren betreffende benaming of tekst. Ons beslist origineel cadeau!

Zorg ervoor dat lettertypes omgezet zijn in lettercontouren of ingesloten bestaan voor dit exporteren naar een PDF-bestand. Wil jouw verdere begrijpen over het insluiten van lettertypes? Bezoek de blog aan lettercontouren. Zorg voor een minimale lettergrootte van 6 pt.

Een Dopper flessen zijn makkelijk, duurzaam check here en super stijlvol, tevens tevens nog weleens goed wegens het milieu. Hetgeen verlangen is je alsnog meer?Een Dopper heeft ons stijlvol, minimalistisch ontwerp en is

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *